USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Не дамо повторитися громадянській війні»: Путін назвав дії Пригожина «ударом в спину»

24 Червня 2023 11:01
Російський президент Володимир Путін заявив, що Росія веде «боротьбу за виживання», і в країні намагаються «організувати заколот».

«Звертаюся до тих, кого обманом або погрозами втягнули в злочинну авантюру, на шлях тяжкого злочину збройного заколоту...

Це удар у спину країні та народу.

Саме такого удару було завдано по Росії 1917 року, коли країна вела Першу світову війну. Але перемогу в неї вкрали. Інтриги, чвари, політиканство за спиною армії і народу обернулися найбільшим потрясінням, руйнуванням армії і розпадом держави, втратою величезних територій. У підсумку – трагедією громадянської війни...

Ми не дамо цьому повторитися. Захистимо і наш народ, і нашу державність від будь-яких загроз. Зокрема – від внутрішньої зради.

А те, з чим ми зіткнулися – це саме зрада. Непомірні амбіції та особисті інтереси призвели до зради...

Повторю, будь-яка внутрішня смута – смертельна загроза для нашої державності, для нас, як нації. Це удар по Росії, по нашому народу», – сказав диктатор у відеозверненні.

Читати ще: Пригожин заявив про удар військ РФ по тилових таборах «вагнерівців» і розпочав заколот

Путін заявив, що дії влади Росії «будуть жорсткі», а Збройні сили та інші державні органи отримали необхідні накази, Він визнав, що ситуація в Ростові «залишається складною, фактично заблокована робота органів цивільного і військового управління».

Він просить тих, «хто підняв зброю на бойових товаришів», припинити «участь у злочинних діях».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 24 Червня 2023 11:13
гарі-гарі ясна, штоби нє пагасла!
Всім Показати IP 24 Червня 2023 12:02
Плешивий, кинь ядерну бомбу на ростов і воронеж!!!
Трудовик Показати IP 24 Червня 2023 20:55
А яким боком і як воно нарахувало тисячу років росії ? Видно, шо ше в третьому класі книжку і по історії і арифметику в дворовому срачі скурило !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus