USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Не була в гінеколога 34 роки: луцькі лікарі видалили пухлину з 5 літрами рідини

12 Вересня 2022 18:26
Днями у відділення ургентної гінекології міської лікарні Луцька поступила пацієнтка з гострим болем, яка аж 34 роки не відвідувала гінеколога. В результаті їй видалили велику пухлину.

Про це повідомили 12 вересня у Медичному об'єднанні Луцької міської територіальної громади.

"Нещодавно у наше відділення поступила 50-річна жінка з гострим болем у животі. Не була на огляді у гінеколога 34 роки. Провели ургентну операцію, при якій видалили пухлину яєчника, яка містила 5 літрів рідини і була перекручена. Ні збільшений живіт, ні періодичний біль не заставили жінку звернутися до лікаря", – коментує завідувачка відділення ургентноі гінекології Алла Воробей.

У медзакладі вкотре наголошують на важливості відповідального ставлення до власного здоров'я, зокрема й на необхідності регулярного гінекологічного спостереження. До слова, відділення ургентної гінекології, як і вся лікарня, працює цілодобово сім днів на тиждень.

Читати ще: На Волині дівчина збирала картоплю й потрапила під лезо комбайна

Крім того, за інформацією медоб'єднання, упродовж минулих вихідних, з 16:00 9 вересня до 8:00 12 вересня, до відділення екстреної медичної допомоги клінічної лікарні звернулося 150 пацієнтів, з них 65 було госпіталізовано, 85 отримали амбулаторну допомогу. 19 разів викликали вузьких спеціалістів з дому у позаробочий час.

Травмованих пацієнтів звернулося 50, з них 12 з переломами, 4 пацієнти були у стані сильного алкогольного сп’яніння. В операційному блоці хірурги виконали 40 оперативних втручань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus