USD 40.55 40.85
  • USD 40.55 40.85
  • EUR 40.70 41.00
  • PLN 9.92 10.09

Назавжди 25: на Волині попрощались із Героєм Владиславом Саковським

18 Червня 2024 14:40
Нещадна війна з російськими окупантами продовжує свої страшні жнива. Сьогодні Ковельська громада попрощалася з воїном Владиславом Саковським, якому віднині назавжди 25. Батьки втратили сина, дружина – чоловіка, маленька донечка – тата.

Про це міський голова Ковеля Ігор Чайка.

Владислав народився у селі Вербка, де навчався в школі, отримав базову середню освіту. Вирішив стати залізничником та вступив до Львівського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту. У 2015 році, коли йому було лише 18, Владислав прийняв рішення стати на захист Українїни: уклав контракт із ЗСУ та брав участь в АТО. Пізніше навчався в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

У 2021 році Владислав створив сім’ю з ковельчанкою Анною, у подружжя народилася донечка Даяна, якій нині лише півтора року.

«Щирий, доброзичливий, людина з відкритим серцем, завжди готовий прийти на допомогу – таким його згадували сьогодні. Працював торговим представником і, як кажуть рідні, черпав натхнення в цій роботі, адже найбільшою радістю для нього було спілкування з людьми», – сказав Ігор Чайка.

16 січня 2024 року Влад Саковський став на захист України, служив навідником. Останній бій із російськими загарбниками Герой прийняв 11 червня біля села Терни Краматорського району Донецької області.

«Непоправної втрати зазнала сім’я, наша Ковельська громада та вся Україна. Пам’ятаймо повсякчас про Героїв, які боронять нашу державу ціною свого життя.

Висловлюю щирі співчуття рідним Владислава Саковського – дружині Анні та донечці Даяні, батькам Валентині Миколаївні та Валентину Володимировичу, брату Віталію.

Вічна пам’ять і шана Герою!» – сказав міський голова.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам'ять!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus