USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Назавжди 23: на Волині прощалися з загиблим воїном Назарієм Шуміком

19 Вересня 2023 20:31
У селі Нуйно поховали загиблого Захисника України, місцевого мешканця, Шуміка Назарія Григоровича, 2000 року народження.

Чин відспівування та поховання було відслужено 19 вересня 2023 року у Храмі Покрови Пресвятої Богородиці, повідомили на сторінці храму у Фейсбуці.

Назарій загинув 13 вересня під час виконання бойового завдання у населеному пункті Кремінна Луганської області.

Чин відспівування та поховання звершив Старший Декан Камінь-Каширського району митрофорний протоієрей Микола Смолярчук, настоятель храму протоієрей Іван Фатич та інше духовенство.

«Воїн мужньо боровся за істинну незалежність нашої неньки України, за її свободу, життя та територіальну цілісність. Дуже сумно, коли гинуть українці, особливо з нашого Камінь-Каширського району. Ми будемо пам’ятати кожного Українського Героя, який здобував перемогу, проганяв російського агресора геть з нашої держави і який із-за цих причин поклав життя заради кожного українця. Багато наших полеглих захисників не дочекалися майбутнього миру та перемоги нашої», – йдетьяс у повідомленні.

Бійця поховали на місцевому кладовищі села Нуйно.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого військового. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus