USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Назавжди 23: на війні загинув військовий з Волині Назарій Шумік

17 Вересня 2023 19:43
Сошичненська громада знову в скорботі. Загинув житель села Нуйно Назарій Григорович Шумік, 14.07.2000 р.н.

Про це повідомили у громаді.

«Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя найкращих людей нашої країни.

З великим жалем та сумом повідомляємо про те, що 13.09.2023 року під час виконання бойових завдань із забезпечення відсічі збройної агресії російської федерації в районі населеного пункту Кремінна Луганської області загинув наш земляк, житель села Нуйно, Назарій Григорович Шумік, 14.07.2000 р.н.

Він сміливо, як вірний син своєї Держави, мужній солдат став на захист України, але страшна смерть обірвала молоде життя. Вже ніколи ми не почуємо його радісний голос, жартівливі слова, не звеселить серце його доброта і щирість.

Він був хорошим хлопцем, добрим сином і мужнім воїном-Героєм. Світла пам’ять про Героя-захисника не згасне в наших серцях.

Йому назавжди залишиться 23... Іще один ангел відійшов на небо...

Важка втрата, тяжке горе для сім’ї, для всіх нас. Щиро поділяємо горе родини і передаємо слова співчуття і підтримки матері, батькові, сестрі, рідним та близьким. Немає слів, один сум... біль... сльози... душа і серце ридає... Хай буде проклята ця клята війна!!! Ми не можемо змінити обставини, лише просимо Бога дати Вам сил перенести біль втрати, а душу Назарія прийняти у Царство небесне!

Герої не вмирають, вічна слава Героям України!» – написали у громаді.

Деталі зустрічі скорботного кортежу із тілом Героя повідомлять пізніше.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого військового. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus