USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Назавжди 22: на Волині попрощались із захисником Андрієм Мельничуком

8 Листопада 2023 22:27
У Колодяжненській громаді, що на Ковельщині, сьогодні провели в останню дорогу 22-річного Героя з Любитова Андрія Мельничука. Загинув військовий 15 жовтня.

Про це повідомили у громаді.

Перед тим у юнака було звичне життя, як і у багатьох його однолітків: робота, рідні, друзі. Потім – кількамісячна служба у зоні бойових дій, адже захищати державу він пішов за покликом серця. Прийшов у військкомат як доброволець і у липні цього року Андрія призвали. Служив старшим сапером-гранатометником інженерно-саперного відділення, поліг на Бахмутському напрямку.

Сьогодні громада навколішки зустрічала Героя, встеляючи його останній земний шлях живими квітами.

Попрощатися із Андрієм Мельничуком прийшло багато люду – рідні, друзі, односельчани, представники місцевої влади, духовенство, військові і просто небайдужі громадяни. У хлопця залишилася матір, батько, молодша сестра.

Щирі співчуття родині висловив сільський голова Віталій Кашик: «Багато поколінь наших нащадків пам’ятатимуть і згадуватимуть про той подвиг, який вчинив Андрій, а також щоденно звершують тисячі інших військових. І найголовніше, аби ця найвища ціна, якою ми розплачуємося за свою державність, незалежність та волю, не була даремною. Ми маємо бути гідними їхнього подвигу! Слава Андрію, усім українським Героям слава!»

Захисника відспівали у Свято-Покровській церкві ПЦУ, а потому відбувся чин похорону на місцевому кладовищі з усіма релігійними та військовими почестями.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus