USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Назавжди 21-річний: на Волині попрощалися з загиблим військовим Дмитром Ципком

13 Липня 2023 08:59
На Волині 12 липня проводжали в останню дорогу молодого захисника із Рокитниці Дмитра Ципка.

Про це повідомили у Колодяжненській громаді.

Ципко Дмитро Сергійович народився 18.03.2002 у селі Пісочне, загинув 08.07.2023 під час обстрілу біля н.п. Мала Токмачка Запорізької області.

«Жорстока війна щоденно забирає життя, руйнує людські долі, лишає глибокі рани на душі кожного українця...

Таке коротке, але свідоме життя молодого Героя... Вибір захищати свою країну і її народ, найвища жертва в ім’я України: «Старший кулеметник (бронеавтомобіля) 1-го кулеметного відділення кулеметного взводу 1-го батальйону оперативного призначення військової частини 3029 Національної гвардії України, залишився вірним військовій присязі, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, виявив стійкість і мужність у бою за нашу Батьківщину, загинув...»

Скільки всього могло б іще бути у юнака попереду!.. А тепер йому назавжди 21 і він залишиться у пам’яті рідних та близьких, як найкращий син, онук, товариш... У пам’яті земляків і співвітчизників – як один із тих, хто виборював Перемогу. Як Герой!» – йдеться у повідомленні.

У знак шани і вдячності, місцеві мешканці зустрічали Дмитра навколішки, встеляючи квітами його останній шлях додому у село Пісочне. Спочатку з Героєм попрощалися у його рідній оселі, а потім відбувся чин похорону у тутешньому храмі. Поховали захисника на місцевому кладовищі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus