USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Найпопулярніші зимові види спорту: що потрібно знати про них?*

1 Грудня 2023 15:00
Зимові види спорту – чудова можливість залишатися активними, отримувати задоволення й зміцнювати здоров’я в холодну пору року. Які з них найпопулярніші та що про них потрібно знати, про це читайте нижче

Катання на лижах

Катання на лижах – зимовий вид спорту, який дозволяє розвивати витривалість, координацію та швидкість. Існують різні стилі катання на лижах: класичний (пересування паралельними лижами), ковзанярський (рух по черзі лижами у вигляді їзди на ковзанах), універсальний, карвінг, гірські лижі, фристайл, фрирайд та ін. Кожен стиль має свої особливості й вимоги до техніки катання і спорядження. Для лижного спорту вам знадобляться лижі, лижні палиці та черевики для лиж, а також теплий одяг, який захистить вас від холоду. Великий асортимент усього лижного спорядження ви можете знайти в магазині Sportano за посиланням https://sportano.ua/katannja-na-lizhah.
Сноубординг

Цей екстремальний вид спорту полягає у спуску з гірських схилів на сноуборді. Сноуборд розвиває координацію, вестибулярний апарат, вчить контролю. Існують різні дисципліни сноубордингу: слалом, фристайл та ін. Потрібно вибрати якісне спорядження та одяг, а також вивчити техніку. Вибір правильної дошки та взуття – ключовий етап для комфортного сноубордингу. За посиланням https://sportano.ua/snoubord ви можете знайти відповідне спорядження та аксесуари для цього захопливого й екстремального виду спорту.

Хокей

Хокей – це командний вид спорту, який розвиває витривалість, швидкість, спритність. Грається ключкою та шайбою на льоду. Щоб пограти в хокей, потрібне спеціальне спорядження та екіпірування для безпеки. Усе необхідне придбати можна на сайті інтернет-магазину Sportano: https://sportano.ua/. Хокей підходить як для дорослих, так і дітей.

Керлінг

Як і для всіх зимових видів спорту, тут також потрібен спеціальний інвентар: камені із ручками, спеціальне взуття, щітки. це дуже захопливий вид спорту, який поєднує азарт, влучність та тактику. Він підходить як для професіоналів, так і для любителів.

Матеріал розміщено на правах реклами*
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus