USD 40.75 41.00
  • USD 40.75 41.00
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.15

Найкращі випускники Луцької громади отримали золоті та срібні медалі. Фоторепортаж

20 Червня 2024 13:43
Найкращим випускникам шкіл Луцької громади 2024 року вручили заслужені золоті та срібні медалі. Відзначили 244 випускників із загальних 1711.

Для учнів організували урочистість на Театральному майдані міста 20 червня.

Привітати найуспішніших випускників прийшли їхні батьки, друзі, близькі та, звісно, наставники.

Для майбутніх абітурієнтів підготували музично-танцювальну програму.
Під час свята не забули вшанувати хвилиною мовчання загиблих Героїв, завдяки подвигам яких стала можливою організація подібного дійства.

Читати ще: Дошкільна та шкільна освіта в Луцьку – на І місці в Україні

Із днем, що знаменує завершення важливого етапу в житті кожної людини, а саме навчання в школі, випускників привітав Луцький міський голова Ігор Поліщук.

«Шановні батьки, шановні вчителі, дорогі наші випускники! Навчання в школі – це надзвичайно важливий етап у житті кожної людини. Це одна з основ для подальшого розвитку успішної людини. Я хочу привітати вас із тим, що цей період у вашому житті завершився на відмінно. Сьогодні ми відзначаємо випускників-медалістів – тих, хто був найбільш старанним, тих, хто був найбільш дисциплінованим, тих, хто не лінувався, тих, хто є найталановитішим. Я хочу сказати: якщо ви й далі будете такими ж старанними, дисциплінованими, будете прагнути до своєї мети, то обов’язково станете успішними. Здобуті знання неодмінно знадобляться вам у житті», – сказав Ігор Поліщук.
Він подякував учителям за те, що вони передали своїм учням власні знання, ділилися з ними своєю життєвою мудрістю, розділили з ними частинку власної душі. Також мер подякував батькам відмінників – за їхні настанови дітям, допомогу та мотивацію.

Читати ще: Заміна вікон, ремонт їдалень і котелень, оновлення укриттів: що робитимуть у луцьких дитсадках і школах на канікулах

«Я хочу подякувати нашим військовим і Збройним силам України за те, що сьогодні в нашому рідному Луцьку ми можемо проводити це свято, за те, що відносно мирне життя в нашій громаді продовжується. На превеликий жаль, це вже третій рік, коли ми відзначаємо наших випускників в умовах повномасштабного вторгнення. Шкода, що останні роки вашого шкільного життя пройшли під звуки сирен, у тривозі та переживаннях. Але я бажаю, щоб ці випробування загартували і зробили вас сильнішими. Я хочу побажати всім нам, щоб наступні важливі кроки у вашому житті вже були в мирній, успішній і квітучій Україні», – наголосив Ігор Поліщук.
Потому Луцький міський голова вручив медалі найкращим випускникам закладів загальної середньої освіти Луцької міської територіальної громади.

Яким було вітання медалістів – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 20 Червня 2024 19:13
Вітаю випускників із закінченням навчання! Бажаю миру, щастя, процвітання! Перемоги добра над злом! Успішного вступу! І мирного, благополучного життя!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus