USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.80

Найкращі умови для оренди офісу в Києві*

27 Вересня 2021 11:34
Не кожна компанія має змогу купляти величезні приміщення, аби розміщувати в них власний офіс. Стартапи, новачки, просто невеличкі організації – вони шукають готові варіанти в оренду, бажано недорого і з усім необхідним. Чи є ідеї? Так – оренда нерухомості в хорошому районі за невеликі гроші. Якщо цікавить Печерськ, але бюджет обмежений, зверніть увагу на пропозицію БЦ «Перемога». Це сучасний, лояльний, динамічний варіант. Офіс можна зняти з усім необхідним – додаткові послуги включено в орендну платню. Клінінг, охорона, ремонт, сплата комунальних послуг – це обов’язки власника комерційної нерухомості. Ви працюєте у сучасних приміщеннях, дружній атмосфері, 24/7 чи як вам буде зручно.

Чому саме Peremoga

Оренда офісу Київ може бути доступною та зручною – навіть якщо мова йде про центр міста. Peremoga – сучасний офісний центр, готовий вам запропонувати саме те, що потрібно. Тут є офіси для роботи, переговорні кімнати, зона відпочинку.

Ось чому вам варто звернути увагу на пропозицію:

– Ціна оренди набагато нижча, ніж у конкурентів. Печерськ – елітний район, але тут також є доступні приміщення.

– Ви позбавляєтеся від зайвих клопотів. Клієнтам не потрібно сплачувати рахунки за комунальні послуги, наймати прибиральницю, купляти витратні матеріали. Зекономлений час потратите на робочі справи.

– Нетворкінг та дружня обстановка. У Peremoga ви знайдете друзів, партнерів та не тільки.

– Сучасна атмосфера. Свіжий ремонт, нові меблі – вам сподобається.

– Підвищення мотивації. Робота в команді надихає. Якщо ж є бажання розвиватись, але не завжди ясно, як і куди рухатися, вам допоможуть знайти відповіді на різні питання.

Кому це буде цікаво

Peremoga з радістю допоможе:

– Компаніям, які шукають офіс у хорошому місці, але не хочуть чи не можуть багато платити.

– Робітникам-одинакам. Дома працювати можливо не завжди. Якщо шукаєте дружню атмосферу, сучасний обладнаний коворк за невеликі гроші – це те, що потрібно.

Діють зручні єдині тарифи – 220 доларів за робоче місце з наданням усіх необхідних послуг. Плануйте зустрічі та робочі часи, як забажаєте – центр працює 24/7, тож ніяких обмежень. Є всі меблі, техніка, прибиральниця, тощо. Швидкісний інтернет з підключенням вже входить до вартості послуги.

Детальніше про офісні приміщення ви можете почитати за посиланням https://peremoga.space/. Якщо будуть питання, телефонуйте за контактними номерами або лишайте заявку онлайн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus