USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Наїхав на дорожній знак та рекламний щит: у Луцьку затримали п'яного водія авто

Сьогодні 16:57
Вчора близько 22-ї години поліцейські отримали повідомлення про ДТП, що сталася на вулиці Карпенка-Карого в Луцьку. Заявник повідомив, що нетверезий водій намагається залишити місце автопригоди.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

На місці з’ясувалося, що водій автомобіля Renault не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на бордюр, після чого здійснив наїзд на дорожній знак та рекламний щит.

Читати ще: На Волині неповнолітній мотоцикліст на смерть збив 71-річну пенсіонерку

Під час спілкування патрульні помітили у 29-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння. Однак водій відмовився проходити огляд у встановленому законному порядку.

На чоловіка інспектори склали низку адміністративних матеріалів: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП); ч. 1 ст. 139 (Пошкодження дорожніх споруд); за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння).

Читати ще: На вихідних на Волині затримали шість п'яних водіїв
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus