USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Найгостинніший ПАБ Луцька «Пай&Бургер» запрошує повболівати за улюблені команди разом*

5 Липня 2021 14:48
Вболівай яскраво, голосно та смачно у найгостиннішому ПАБі Луцька «Пай&Бургер»! Заклад розташований у самісінькому центрі, а отже – це чудова локація, аби зібратись дружньою компанією та разом провести вечір, вболіваючи за улюблені команди.

Можна кричати та радити гравцям, як грати, можна голосно радіти, коли гол, а можна просто смачно поїсти, якщо ви прийшли за компанію з чоловіком та його друзями. Весело буде усім, спортивний дух на висоті, а підкріпимо його нашими суперфутбольними стравами. Що може бути краще до футболу, ніж бургери та пиво? Правильно, нічого, тому шефи підкочують рукава та готують для вашої компанії найсоковитіші бургери в місті, щоб сили вболівати було ще більше!
В меню 12 бургерів, які стали беззаперечними фаворитами: м’ясні, рибні та вегетаріанські. Велика та соковита котлета, м’яка булочка, свіжі овочі та ароматний соус – прихильники бургера будуть приємно вражені. Окрім того, у закладі ексклюзивно представлений американський пай, є широкий вибір м’ясних та рибних страв, тайської локшини та салатів. А ще літнє меню з полуницею – словом, смак перемоги буде незабутнім.
Це ж гастропаб – напої та бар в цю спекотну пору стануть вашими найкращими друзями та втамують спрагу як від температури за вікном, так і від градусу вболівання. Карта авторських коктейлів вражає своїм різноманіттям та смаками, тому тут можна спробувати все і навіть більше. А поціновувачам хмільного пропонуємо найкраще пиво: розливне від луцького заводу «Luchan» та пляшкове від «VolynskiBrowar». Нетипові закуски у вигляді сандвічів та нагетсів зроблять ваш вечір особливо смачним.
Телефонуйте друзям прямо зараз, а ще краще, спочатку телефонуйте у «Пай&Бургер» та бронюйте столик, а потім збирайте компанію. У закладі вам раді завжди, тут можна не переживати за дрескод: приходьте хоч у шортах, хоч у спортивних штанях, а хоч би у футболці улюбленого клубу.

Окрім того, «Пай&Бургер» IQOS friendly – почувайтесь вільно та робіть те, що звикли. Вболіваймо разом!

Instagram: https://www.instagram.com/pie_and_burger/

«Пай&Бургер» знаходиться у самому центрі міста за адресою: вул. Паркова, 1

тел. 066 750 97 08

Пн-Пт 10:00-22:00

Сб-Нд 11:00-22:00
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus