USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Найближчими днями в передмісті Києва можуть відбутися запеклі бої, – британська розвідка

31 Березня 2022 12:01
Найближчими днями під Києвом можуть відбутися запеклі битви між Збройними силами України та російськими окупантами.

Відповідною інформацією поділилося Міністерство оборони Великобританії у Twitter з посиланням на свою розвідку. Воно опублікувало звіт про ситуацію на фронті в Україні з прогнозом на найближче майбутнє, передає УНІАН.

За словами британської розвідки, ворог продовжує утримувати позиції на сході й заході від Києва, незважаючи на відведення окремих підрозділів. Через це найближчими днями в передмісті столиці, можливо, пройдуть запеклі битви. Яка саме зі сторін піде на штурм, у розвідці не уточнюють.

У звіті також наголошують, що окупанти продовжують обстрілювати і завдавати ракетних ударів по Чернігову. Зменшення воєнної активності на цьому напрямку, про яку говорила російська сторона на переговорах у Стамбулі, не спостерігається.

Маріуполь теж згадали у звіті. Важкі бої, як і раніше, проходять в місті, але його центр продовжують контролювати українські воїни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus