USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

Найбільший дитячий онкоцентр Європи прийме чотирьох пацієнтів з «Охматдиту»

23 Липня 2024 22:57
Центр дитячої онкології принцеси Максими (Нідерланди) візьме на лікування чотирьох пацієнтів київської лікарні «Охматдит», що зазнала ракетної атаки РФ.

Про це повідомляє NOS, передає кореспондент Укрінформу.

Маленькі пацієнти, у яких діагностували онкологію, мають прибути до Утрехта найближчими днями. Безперервність у лікуванні раку в дітей надзвичайно важлива, наголошують лікарі.

Загалом після повномасштабного вторгнення РФ в Україну цей медзаклад, який є найбільшим дитячим онкоцентром Європи, прийняв близько 120 дітей з України. Майже щотижня лікарня приймає нового пацієнта.

Нагадаємо, Австрія прийняла на лікування двох важкохворих дітей з київської лікарні. Раніше Німеччина теж евакуювала і госпіталізувала вісьмох дітей, які раніше лікувалися в «Охматдиті».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus