USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Найбільша картина світу, підземелля, замок: мандрівники з YouTube показали, чому варто відвідати Луцьк. Відео

7 Серпня 2023 11:22
Луцьк – невеличке спокійне місто, де можна відпочити та перезавантажитись на вихідні. Чомусь часто мандрівники оминають його, хоча насправді у Луцьку є що подивитись і куди піти.

Про це йдеться у випуску про обласний центр Волині на YouTube-каналі «Узол і Манько: надихаємо на подорожі».

«У нас для вас нова ідея для подорожі. Якщо ви шукаєте варіант, куди поїхати на вихідні та де відпочити, розгляньте Луцьк», – пишуть мандрівники.

У відео вони розповідають про красивенний замок Любарта, наповнений цікавими експозиціями та активностями. Також вирушають у луцькі підземелля, яких чимало: одне із найбільших – під костелом.

Читати ще: Столиця відьом та ріка життя і смерті Стохід на Волині. Відео

Окрім того, мандрівники показують будинок з химерами місцевого скульптора Миколи Голованя та музей сучасного українського мистецтва Корсаків, де пишуть найбільшу картину в світі.

Читати ще: Шацькі озера, магічний острів і оленяча ферма: тревел-блогери зняли випуск про Волинь. Відео

Вони розпочинають подорож з вулиці Лесі Українки, розповідаючи, що Луцьк – невеличке місто, перевагою якого є те, що все найцікавіше можна оглянути за вікенд. Тут моментально підлаштовуєшся під ритм місцевих та перестаєш бігти.

«Відчуй Луцьк разом з нами», – закликають мандрівники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus