USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.30 10.60

Навколо Володимира планують збудувати дві об’їзні дороги

27 Грудня 2021 08:27
Побудова двох нових об’їзних доріг навколо Володимира – одне з найважливіших завдань для міста на 2022 рік.

Про це написав народний депутат Ігор Гузь на своїй сторінці в Інстаграмі.

Наступного року почнеться розробка проектно-кошторисної документації. Після цього до кінця 2022-го вдасться розпочати підготовчі роботи.

Як повідомив нардеп, проблематику та етапи реалізації такої ініціативи вже обговорили зі Службою автодоріг Волині, міським головою Володимира та головою Зимнівської громади.
«Нові дороги необхідні, щоб розвантажити місто під час літнього періоду, коли мешканці інших міст та областей їдуть через Володимир на Шацькі озера.

Також такі шляхи необхідні, щоб дати можливість об’їжджати місто великовантажному транспорту, адже хочеться, щоб відремонтовані дороги у місті залишалися у хорошому стані», – йдеться у дописі.

Одна дорога буде йти через Зимнівську громаду з шистівської об’їзної і виходити біля заправки «WOG» на вулиці Луцькій. Нею прямуватимуть автомобілі зі Львова на Луцьк та навпаки.

Друга – з’єднуватиме шистівську об’їзну з кінцем вулиці Устилузької у Володимирі (біля заправки «WOG»). Вона дозволить об’їхати місто тим, хто прямує з Нововолинська до кордону, на Шацьк чи Ковель.
Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Ігор Гузь (@huz.ihor.official)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Автодор Показати IP 27 Грудня 2021 14:23
Ось я вам спростував міф , що гроші на дорозі не валяються )
Джек Показати IP 27 Грудня 2021 14:29
А навколо луцька не планують,ідіоти?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus