USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.60 10.73

«Навіть п’ять пасажирів треба везти»: у Луцьку перевірятимуть наявність автобусів на маршрутах у вечірні години

27 Вересня 2022 13:17
Протягом двох тижнів у Луцьку будуть перевіряти наявність транспорту на маршрутах у вечірні години. Хоч громадський транспорт має курсувати до 21.30, проте автобуси на окремих маршрутах з’їжджають раніше.

Про це йшлося під час оперативної наради у міській раді 27 вересня.

Керівниця департаменту Центр надання адміністративних послуг Лариса Карп’як повідомила, що за вересень кількість звернень щодо роботи транспорту зменшилася – їх надійшло 36.

«Лучани нарікали на відсутність маршрутних автобусів після 21 години, великий інтервал руху, ігнорування водіями пасажирів на зупинках та збої в роботі електронних табло», –зазначила Лариса Карп’як.

Луцький міський голова Ігор Поліщук, своєю чергою, відзначив, що нині є дуже багато скарг на те, що у вечірній час громадський транспорт занадто рано з’їжджає з маршрутів. Тому він доручив провести перевірку.

«В договорі зазначено, що транспорт має курсувати до 21.30, а з маршрутів він з’їжджає о 21.00, а хтось і в 20.30. Я даю доручення протягом цих двох тижнів, зокрема у вихідні дні, здійснити перевірку всіх маршрутів. У вихідні дні транспорт так само має курсувати, як це зазначено у договорі. Навіть якщо є п’ять пасажирів, їх потрібно везти. Люди не зобов’язані сидіти вдома, у кожного є свої справи.

Два тижні проводимо перевірку, складаємо акти, адже я хочу бачити, хто з наших перевізників найбільше порушує. Звичайно, таких порушень менше, ніж було раніше, але ми маємо зробити роботу нашого транспорту ідеальною», – наголосив міський голова.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ОДІН. Показати IP 27 Вересня 2022 14:14
А один хай іде пішки.
Луч Показати IP 27 Вересня 2022 14:52
Так прибуток чи збиток не рахується, потрібно брати всю виручку за день і тоді можна робити висновок чи маршрут прибутковий чи збитковий , а так це ниття....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus