USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Навіки 44-річний: на Ковельщині попрощалися з Героєм Сергієм Клекоцюком

16 Листопада 2023 17:18
Сьогодні Ковельська громада прощалася з загиблим захисником Сергієм Клекоцюком. Усе його рідне Заріччя прийшло провести Героя в останню земну дорогу.

Про це повідомили в Ковельській міській раді.

Тут він народився, виріс, закінчив школу. Після навчання у Ковельському машинобудівному технікумі довгий час працював інженером на місцевому сільськогосподарському підприємстві. Їздив на заробітки, бо хотів, щоб у його найдорожчих людей було усе необхідне.

Влітку цього року, отримавши повістку, пішов до війська. Відповідально і з віддачею виконував всі доручення командування. Недовго судилось йому бути на фронті. 5 листопада біля міста Красногорівка Донецької області Сергій загинув у бою. Йому було лише 44.
«Історія життя Сергія – це історія гідної людини, гідного громадянина нашої держави. Його загибель – це трагедія, пекуча рана для родини, яка ніколи не загоїться. Це біль втрати батька, чоловіка, сина, брата. Це невиправна втрата для нашої громади та нашої країни. Щирі співчуття рідним і близьким», – сказав під час громадянської панахиди заступник міського голови Віктор Жигаревич.
Брати Сергія Іван та Володимир теж зараз у війську. Але цього дня вони були з родиною, приїхали попрощатись зі своїм Сергієм.
За словами Володимира, важко говорити, бо розуміння того, що більше ніколи не почуєш голос близької людини, доводить до божевілля.
«Сергій – воїн, який не побоявся захищати рідну землю, доньок, дружину, батьків. Він прекрасно розумів, що може загинути, ми говорили з ним про це. Але він пішов на фронт, щоб війна не дісталась його дому, громади, його Волині. Ми маємо пам’ятати мого брата й усіх воїнів, які віддали життя за Україну. Вони зробили усе, щоб пришвидшити Перемогу, щоб ми жили під мирним небом», – сказав брат згиблого.
Шкільна вчителька Сергія Людмила Марчук каже, що звістка про загибель Сергія сколихнула усе село, була страшним ударом для кожного.
«Він був однокласником мого сина, хорошим його товаришем. У мене перед очима, ходив до школи, будував своє життя. Він був опорою для рідних, дуже любив дружину Ірину, пишався красунями-донечками Анастасією і Катериною, любив село, любив життя. Завжди пам’ятатиму його щирим та привітним, його добрий погляд, приємну усмішку», – додала жінка.
Тепер воїн – навічно з небесною вартою, а над його могилою майорітиме синьо-жовтий стяг.

Поховали Сергія Клекоцюка на кладовищі у селі Заріччя.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним. Вічна шана, честь і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus