USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.60

Навіки 31: у Луцькому районі попрощалися з Героєм Володимиром Столярчуком

20 Червня 2024 18:25
20 червня земляки останню земну шану віддали мужньому воїну, захиснику України Володимиру Столярчуку, який від початку повномасштабного вторгнення ворога пішов боронити рідну землю, Свободу і Незалежність Батьківщини. Майже рік Героя вважали зниклим безвісти. Родина вірила, сподівалася, та дива не сталося.

Про це повідомили в Підгайцівській громаді.

Володимир загинув під час ворожого танкового обстрілу позицій ЗСУ поблизу села Діброва Сєверодонецького району Луганської області.

Зі всіма військовими почестями, у супроводі оркестру, велелюдною ходою Героя проводжали вулицями рідного Романова, де він жив та навчався у місцевій школі. Односельчани встелили шлях руху траурного кортежу квітами.
На подвір'ї батьківського дому, куди Герой повернувся востаннє, священнослужителі здійснили чин похорону. Навколішки всі учасники процесії помолилися за душу спочилого Героя.
Далі траурна процесія попрямувала до місця вічного спочинку Героя на кладовищі села Романів. Тіло Героя віддали землі у супроводі пострілів пошани та мелодії Гімну України.
Священнослужителі, військовослужбовці висловили подяку батькам за подвиг сина, за виховання Героя, який віддав найдорожче – життя – за Батьківщину і кожного з нас. Він золотими літерами вписав своє ім'я в історію України.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus