USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

Навчання без вчителів: як отримують знання учні в Індії під час карантину

16 Листопада 2020 17:34
Не всі діти Індії мають комп’ютери та доступ до інтернету вдома, тому не можуть навчатися дистанційно. Тож, у країні з’явилася ініціатива Village Learning Circles, завдяки якій учні проводять уроки для молодших дітей.

Про це повідомляє 24 канал.

Ініціатива, щоб учні проводили уроки для молодших школярів, з’явилася під час карантину, коли в Телангані (штат в Індії) закрили школи, але дозволялися збори невеликих груп. Загалом за цих пів року майже 6 тисяч учнів працювали вчителями. На це погодилися учні інтернатів, які мають ризики залишитися без навчання.

Учні проводять уроки в будь-яких доступних місцях: вдома, в церквах, громадських центрах і навіть на полях. Кожен урок має групу дітей, яка складається з 5–15 учнів. Уроки тривають по 2 чи 3 години на день за розкладом. Крім звичайних занять, учні також проводять вікторини, пишуть есе, влаштовують мистецькі змагання та організовують гуртки.

Учні, які відвідують такі уроки, суворо дотримуються карантинних обмежень: носять маски, миють руки з милом та обробляють їх антисептиком, зберігають дистанцію.

Натомість вчителі віддалено спостерігають за уроками і дають учням, які проводять заняття, поради щодо навчальних методів, завдань та проєктної роботи з огляду на здібності учнів.

Так, понад 10 тисяч таких ініціатив у школах з’явилися в Телангані до липня 2020. До навчання були залучені понад 50 тисяч учнів. Двоє лідерів, які найкраще проводили такі уроки, отримали як нагороду за свою роботу смартфони.

Додамо, що у липні з’явилася пропозиція проводити уроки разом із спортом. Так, учні змождуть ще навчатися аеробіки, йоги, бойових мистецтв, гімнастики тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
! Показати IP 16 Листопада 2020 18:56
Наше майбуття

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus