USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

«Нацкорпус» повідомив про можливий штурм свого хабу силами СБУ

9 Серпня 2021 21:52
Служба безпеки України за підтримки «Альфи» планує 10 серпня здійснити штурм націоналістичного хабу, заснованого активістами «Національного Корпусу» на колишньому заводі «Атек».

Про це повідомила пресслужба «Національного корпусу», пише Обозреватель.

«За нашою інформацією, завтра, 10 серпня, силовики планують захоплення молодіжного націоналістичного хабу, що розташований на базі заводу «Атек». До штурму вирішили підготуватись дуже серйозно: із залученням спецпідрозділу «Альфа» та співробітників головного управління СБУ», – йдеться у повідомленні.

«Нацкорпус» звинувачує в атаці Офіс президента і запрошує журналістів відвідати хаб, щоб пересвідчитися у відсутності незаконних речей.

Читати ще: «Ми тебе доженемо, ти що безсмертний?» – СБУ оприлюднила розмови членів «Нацкорпусу» в Харкові

Нагадаємо, 5 серпня Служба безпеки України заявила про проведення масштабної спецоперації на Харківщині та ліквідацію потужного злочинного угруповання.

За попередніми даними слідства, зловмисники займалися рекетом бізнесменів, зокрема у сфері ритуальних послуг. Вони мали чітку структуру і вчиняли тяжкі злочини економічного та насильницького характеру. Обсяг їхнього «прибутку» становив понад 1 млн грн щомісяця.

За інформацією спецслужби, угруповання мало значний вплив на представників органів місцевої влади. СБУ задокументувала, що його злочинній діяльності сприяли посадові особи одного з комунальних підприємств Харківської міської ради.

У результаті санкціонованих обшуків співробітники СБУ вилучили великi суми грошей, чорновi записи облiку «поборів з підприємців», зброю, боєприпаси, а також посвiдчення чинних працівників Національної поліції.

Своєю чергою у Нацкорпусі стверджують, що СБУ під час обшуків у членів Азовського руху в Харкові не знайшла жодного компромату.

У заяві наголошується, що усі члени Азовського руху, у яких пройшли обшуки, – це ветерани російсько-української війни, громадські активісти, українці з чіткою патріотичною позицією, які завжди першими ставали на захист держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Шарий Показати IP 9 Серпня 2021 22:07
Такова судьба шлюх
Купа питань Показати IP 9 Серпня 2021 23:11
Що за *хаб*? Лігвище озу? Чому на базі заводу? Кому вона належить? Викупили, чи *віджали*? Цю наволоч, яка прикривається гарними лозунгами, давно пора на нари відправити. Чистіше в країні буде.
Памперс Показати IP 10 Серпня 2021 06:26
Заграница им поможет.
Я Показати IP 10 Серпня 2021 06:32
давно ту сволоту розігнати треба було
українець Показати IP 10 Серпня 2021 08:23
Давно треба розігнати ту повзучу ОПГ! Розплодилось їх забагато! Україну роздерають на шматки, але їм пох... вони на цьому заробляють прикриваючись патріотичними гаслами!
Вася Показати IP 10 Серпня 2021 09:07
Активізмом не наїсишся, а покошмарити людей - прибуткова справа. Тому варто їх пропісочити, однозначно
Активіст Показати IP 10 Серпня 2021 09:58
Добре хоч те логово "журналісти" культурно-просвітницьким центром не обізвали.
Анонім Показати IP 10 Серпня 2021 10:16
і того нічого не знайшли шо кругом трублять про це..А зненацька не пробували провести штурм?
77 Показати IP 10 Серпня 2021 12:31
Членів нацкорпусу, правого сектора і їм подібних, на нари. Хватить анархії в Україні. Розплодили моральних виродків і радіємо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus