USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.55 10.66

Нацкомісія встановила стимулююче тарифоутворення для «Волиньобленерго» та ще 24 компаній

9 Грудня 2020 17:27
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, встановила стимулююче тарифоутворення для 25 компаній-операторів систем розподілу.

Як повідомляє Укрінформ, відповідне рішення 9 грудня було прийняте на засіданні НКРЕКП.

«Ми йшли 8 років до прийняття тарифів на RAB-регулювання і встановлення його з 1 січня», – прокоментував голова нацкомісії Валерій Тарасюк.

Відповідно до рішення комісії, RAB-тарифи з 1 січня встановлюються для:

АТ «Вінницяобленерго»; ПРАТ «Волиньобленерго»; АТ «ДТЕК Дніпровські Електромережі»; АТ «ДТЕК Донецькі Електромережі»; АТ «Житомиробленерго»; ПРАТ «Закарпаттяобленерго»; ПАТ «Запоріжжяобленерго»; ПРАТ «ДТЕК Київські Електромережі»; ПРАТ «ДТЕК Київські Регіональні Електромережі»; ПРАТ «Кіровоградобленерго»; ПРАТ «Львівобленерго»; АТ «Миколаївобленерго»; АТ «ДТЕК Одеські електромережі»; АТ «Прикарпаттяобленерго»; ПРАТ «Рівнеобленерго» АТ «Сумиобленерго»; ВАТ «Тернопільобленерго»; АТ «Харківобленерго»; АТ «Херсонобленерго»; АТ «Хмельницькобленерго»; ПАТ «Черкасиобленерго»; АТ «Чернівціобленерго»; АТ «Чернігівобленерго»; ТОВ «ДТЕК Високовольтні Мережі»; ПрАТ «ПЕЕМ «ЦЕК».

Ще для семи компаній, відповідно до рішення НКРЕКП, збережеться чинна методика «Витрати+»: ТОВ «Луганське Енергетичне Об’єднання»; ПАТ «Полтаваобленерго»; ДПЕМ ПРАТ «Атомсервіс»; ДП «Регіональні Електромережі»; ПРАТ «ДТЕК Пем-Енерговугілля»; ТОВ «Нафтогаз Тепло»; АТ «Укрзалізниця» з можливістю подальшого перегляду на RAB-регулювання.

Остаточні тарифи для компаній будуть переглянуті у зв’язку зі зниженням тарифу ПрАТ «НЕК «Укренерго» на передачу та оприлюднені комісією пізніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пффф Показати IP 9 Грудня 2020 17:32
тепер будемо всі RAB-ами обленерго!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus