USD 41.30 41.50
  • USD 41.30 41.50
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.70

НАТО не хоче навіть обговорювати приєднання України, – Арахамія

6 Березня 2022 19:44
НАТО навіть не хоче обговорювати доєднання України до свого складу. Ні у найближчі 5 років, ні навіть 10 років.

Про це в інтерв'ю Fox News заявив керівник фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія, пише 24 канал. Він наголосив, що Україна не бореться за процес.

"Ми б не боролися за заявки про НАТО. Ми б боролися за результат, але не за процес", – наголосив нардеп.

Він додав, що Україна готова обговорювати й моделі поза НАТО. Це можуть бути прямі гарантії з боку США, Китаю, Великої Британії, Німеччини чи Франції. Київ може обговорювати це у ширшому колі, а не лише з Росією, наголосив Арахамія.

Крім того, він зауважив, що, за непідтвердженою інформацією, Дональд Трамп і низка конгресменів США планують приїхати в Україну.

Також в цьому інтерв'ю він розповів, що в переговорах з РФ є кілька проблемних питань, які заважають сторонам прийти згоди, передає УНІАН.

"Єдині частини, за якими практично неможливо домовитися, – це Крим і так звані республіки, які Росія наполягає на тому, щоб ми визнали незалежними. Це неприйнятно для українського суспільства", – заявив Арахамія.

Також він додав, що українська делегація не готова йти на компроміс у питаннях територіальної цілісності України. За його словами, в цьому питанні позиція української сторони тверда.

"Ми готові обговорювати будь-які інші динамічні варіанти, але не визнання цих територій", – резюмував Арахамія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus