USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Наталія Гуменюк стала заступницею начальника управління комунікацій ОК «Південь»

5 Червня 2024 16:26
Наталія Гуменюк отримала посаду заступника начальника управління комунікацій Оперативного командування «Південь». У квітні її звільнили від керівництва Центром стратегічних комунікацій Сил оборони півдня.

У коментарі «Детектору медіа» Гуменюк підтвердила інформацію про своє призначення, передає Бабель.

«Для мене це не нове призначення, але я не можу називати дат. Коли призначають офіцера на посаду – це закрита інформація. Я зараз перебуваю на посаді заступника начальника управління комунікацій Оперативного командування «Південь». До моїх повноважень входить усе, що стосується комунікацій», – заявила Гуменюк.

Вона зазначила, що між її теперішньою і минулою посадами є деяка різниця.

«Хоча б навіть у тому, що тепер це не Сили оборони, це трошки інше утворення, уже в межах компетенції ОК «Південь». Це управління створено в рамках реформи комунікації у Збройних силах загалом. Це доволі нова структура, але основне її покликання – покращення комунікацій з висновками, які було зроблено з початку повномасштабного вторгнення», – пояснила Гуменюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Маннергейм Показати IP 5 Червня 2024 20:36
Такі посади у вас довго вакантними не бувають. На відміну від посад кулеметників,гранатометників та заряджаючих на САУ
777 Показати IP 5 Червня 2024 22:31
енерала уже присвоили?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus