USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

«Наших тупо пачками убивают, я столько трупов не видел никогда»: окупант мріє просто вижити

25 Квітня 2022 10:59
Українські захисники влаштували загарбникам «суцільне пекло» на Херсонщині.

Про це свідчить листування російського загарбника, якому вдалося вціліти під Чорнобаївкою і який зараз стоїть у Білозірці Херсонської області, повідомляють в СБУ.

«Тут полный пиз*ец. Наших тупо пачками убивают, я столько трупов не видел никогда. Мы отошли из Чернобаевки, там сущий ад! Там наших столько погибло, что ты себе и представить не можешь. Мы здесь такой пиз*ы получили, что передать невозможно…» – пише він знайомому, який перебуває в рф.

А той настільки «промитий» пропагандою, що не може у це повірити! Він уже чекає «захоплений» до 9 травня Київ, бо так сказали «в телевизоре по новостям».

Читати ще: Росія вручає медалі за розстріли українців, – СБУ

«Какой, на*уй, Киев? Какой домой? Тут хоть бы выжить еще. Я когда увидел, как разорвало моего друга, я около получаса рвал», – пояснює окупант.

Він усвідомлює, що глибокі окопи, які вони почали рити, аби хоч трохи збільшити шанси на виживання, можуть стати братською могилою.

Тому просить друга пригледіти за сином і дружиною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus