USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

«Наші переможці так перемагають, що чорний день б**дь»: у Луцьку судили пенсіонера, який виправдовував напад РФ

15 Червня 2024 12:32
У Луцьку судили пенсіонера, який виправдовував російську агресію. Уродженець Закарпатської області відбувся штрафом у 17 тисяч гривень.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

Перебуваючи під впливом російського ІПСО, Євгеній М. під час розмов по телефону з іншою особою вживав висловлювання із виправдовуванням та запереченням збройної агресії Росії проти України. З червня по вересень 2023 року зафіксували низку суперечливих російськомовних тез.

Читати ще: Волинянин, який живе у Білорусі, виправдовував вторгнення Росії: як його покарали

Наводимо кілька з них із перекладом:

«Я взагалі щось не можу зрозуміти, і з цією війною не можу зрозуміти. Наші переможці так перемагають, що чорний день б**дь. Цих послухаєш по ютубу, то ті тікають, ті стають у чергу здаватися. Ті взагалі виводять російську техніку, кидають. І йдуть стрункими кроками до нашого полону. Щось росіян у полоні там десь сотня, а наших там тисячі. Я чогось не розумію. Вони ж всі у черзі здаватися. Ну коротше, брешуть і ті, і ті».

«Наша Верховна Рада прийняла те, що ні грама української землі ні на яких переговорах, ніде ми ніщо не здаємо, включно з Кримом. Все. Коли нам все повернуть, ми закінчуємо війну. А так воювати будемо до останнього українця».

Читати ще: У Луцьку судили пенсіонера, який виправдовував напад Росії

Обвинувачений уклав угоду про визнання вини, не заперечував обставин вчинення злочину. Суд також врахував щире каяття та поважний вік чоловіка, який раніше судимим не був.

У підсумку Євгенія М. визнали винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 436-2 КК України. Його оштрафували на 17 тисяч гривень.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 15 Червня 2024 15:42
так де в наведених текстах виправдовування чи заперечення агресії? Там одні сумніви про правдивість наших змі і влади про стан речей на фронті. За що оштрафували?
Вольдемар Показати IP 15 Червня 2024 15:50
Мда... А де дід набрехав? І де тут виправдовування нападу Росії?
Конан Показати IP 16 Червня 2024 02:38
Це п*здець панове! Наш даунський режим вже тупо поклав х*р на права людей і на чесність. Дід нічого не виправдовував, а ті с*ки брешуть шо срускіх любіль
олександр Показати IP 16 Червня 2024 09:16
не держава а цирк. і вони ще кацапів звинувачують за те що там садять за слова( ні війні) . в нас за підслухані сумніви карають а скоро за критику корупціонерів та ТЦКашників будуть розстрілювати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus