USD 41.45 41.75
  • USD 41.45 41.75
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.45 10.60

«Наші командири звалили», – російські солдати про те, що їх використовують як «гарматне м'ясо»

27 Лютого 2022 08:14
Російські окупанти, які потрапили в полон до українських військових, розповіли, як їх відправляють воювати в Україну.

Відео опублікувало Міністерство оборони України.

На ньому із представником відомства четверо ворожих військових говорять із лікувального закладу. За їхніми словами, до України направляли навіть військовослужбовців без досвіду.

«Як людина, яка вступила півтора місяці тому, якщо не служила, може щось вміти чи знати», – розповідає полонений.

На запитання, чи розуміли вони, що їх відправили в Україну, як «гарматне м’ясо», російські військовослужбовці відповіли «так».
Також вони розказали, що перед полоном вже не могли зв’язатися зі своїми командирами.

«Ми намагалися викликати допомогу, ми намагалися викликати підтримку. По радіозв’язку ми намагалися вийти. Потім, як пізніше виявилося, наші командири роти звалили години за 3-4 до цього всього», – розповів полонений російський окупант.

Як повідомляли, у Білгородській області, яка межує з Харківською, Луганською, Сумською областями, відбувся справжній бунт серед військовослужбовців РФ. Близько 5 тисяч контрактників, яких поспіхом збирали для відправки в Україну, відмовилися їхати воювати за Путіна на території нашої держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вік Показати IP 27 Лютого 2022 09:32
Не вірте їм !! Добивати на місці!!! Це тут вони такі , а в телеграм групах вони підло здаюнь наших, пишуть страшні речі!! Добивати і ніяких поблажок бо програємо війну!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus