USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Наша головна мета – закінчення цієї бійні, – Зеленський

26 Лютого 2022 00:53
Президент України Володимир Зеленський наголошує, що головна мета України – закінчення цієї бійні.

Як передає УНІАН, про це він сказав у своєму зверненні, оприлюдненому в Telegram-каналі президента.

«Наша головна мета – закінчення цієї бійні. Втрати ворога дуже-дуже серйозні. Це сотні й сотні вбитих солдатів, які перейшли наш кордон, які перейшли на нашу землю. Маємо втрати, на жаль, і ми. Українці героїчно чинять спротив агресії», – наголосив Зеленський.

Він додав, що цю агресію неможливо виправдати, тому окупантам доводиться вигадувати усе абсурдніші звинувачення, аби «говорити хоча б щось».

Читати ще: Україна погодилася на переговори з Росією: обирають час і місце

«Упевнений, що ці звинувачення – вони необ’єктивні, в них ніхто не повірить, не повірять українці, не повірить світ, не поверят граждане Российской Федерации. Просто немає і не може бути такої правди, яка б могла пояснити, чому обстрілюють з реактивної артилерії дитячі садочки та житлову інфраструктуру», – наголосив Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus