USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

«Народжені вільними»: лучан інформували про небезпеку торгівлі людьми

31 Липня 2023 15:24
30 липня до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми у Луцьку відбувся інформаційно-просвітницький захід «Народжені вільними». Зокрема, лучанам і гостям міста нагадали про небезпеку торгівлі людьми, а діти та дорослі долучилися до створення інсталяції «Україна без торгівлі людьми».

Про це інформують у пресслужбі Волинської ОДА.

Окрім того, організатори акції розповсюджували інформаційну продукцію щодо протидії торгівлі людьми та проводили анкетування перехожих. Поруч із тим, фахівці Волинського обласного та Луцької філії Волинського обласного центрів зайнятості ознайомили волинян із актуальними вакансіями, умовами отримання грантів та мікрогрантів, ваучера на навчання тощо.

Як зазначає директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Гобод, війна зробила українців особливо вразливими. Адже багато людей втратили свої домівки, роботу, рідних та близьких, звичне життя. І цим можуть скористатися зловмисники!

«Саме тому у Всесвітній день протидії торгівлі людьми ми хочемо вкотре нагадати, що кожна людина, яка постраждала від торгівлі людьми, має право на отримання комплексної реінтеграційної допомоги», – наголосила Оксана Гобод.

Довідково: станом на 30 липня 2023 року в області встановлено 52 статуси особи, які постраждали від торгівлі людьми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мирослава Показати IP 31 Липня 2023 16:03
Ха-Х. Супер соціальна акція.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus