USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Народилася здорова дитина: волинські медики прийняли передчасні пологи

6 Жовтня 2023 19:31
5 жовтня о 14 годині 40 хвилин на номер 103 до центральної оперативної диспетчерської надійшов виклик: «Вагітність. Передчасні пологи», з вказаною адресою породіллі.

Бригада Нововолинського відділення екстреної медичної допомоги одразу вирушила за вказаною адресою, повідомили у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Після оперативного та кваліфікованого огляду пацієнтки, з’ясувалося, що у 25-річної жінки це уже другі пологи, термін її вагітності приблизно 37 тижнів, пологова діяльність стрімка.

Читати ще: На Волині жінка народила п'яту дитину в автомобілі швидкої

Завдяки злагодженим діям та професіоналізму медичних працівників, пологи пройшли без ускладнень для жінки та немовляти. О 15 год. 17 хв. на світ з’явився здоровий хлопчик.

Маму та немовля доставили на госпіталізацію до пологового відділення найближчого закладу охорони здоров’я у задовільному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus