USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.35 10.45

Волинянка входила до наркоугрупування, яке виготовляло і збувало психотропи

8 Лютого 2020 11:15
Повідомлено про підозру учасникам міжрегіонального наркоугруповання, затриманим СБУ. До складу групи входило двоє жителів столиці та мешканка Волині, інформує пресслужба СБУ Волині.

В Києві у приватному будинку одного з фігурантів справи вони облаштували лабораторію з виготовлення амфетаміну. Зловмисники реалізовували готовий товар самостійно, а також через розгалужену мережу дилерів у столиці та інших регіонах країни.

За оперативною інформацією, щотижня прибуток наркоділків становив у середньому до 50 тисяч гривень.

Правоохоронці затримали трьох учасників угруповання в нарколабораторії після виготовлення чергової партії амфетаміну. Також у Луцьку було затримано спільника фігурантів, який займався збутом «продукції» на території Волинської області.

Під час обшуків за місцем «виробництва» та проживання зловмисників вилучено майже 150 грамів амфетаміну і 10 кілограмів прекурсору «фенілнітропропен». Також виявлено допоміжні речовини для синтезу психотропу, гроші, одержані незаконним шляхом, та інші докази протиправної діяльності.

Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах, вчинені організованою групою) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до діяльності угруповання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus