USD 40.65 40.97
  • USD 40.65 40.97
  • EUR 40.85 41.30
  • PLN 10.00 10.25

Наркоторговця з Луцька посадили на дев’ять років

23 Червня 2024 15:09
На дев’ять років посадили лучанина, який промишляв збутом наркотичних речовин.

Відповідний висновок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Як з’ясувалося, Павло К. замовив через Telegram у невстановленої особи психотропні речовини PVP та амфетамін з метою подальшого збуту. 26 квітня 2023 року чоловік отримав посилку в поштоматі «Нової Пошти».

Він поніс «покупку» додому, але її того ж дня вилучили працівники поліції. Маса PVP становила понад 35 грамів, що вважається особливо великим розміром. Крім того, удома лучанин зберігав незаконно придбаний канабіс без мети збуту.

Раніше повідомляли, що чоловік тікав від поліції і в результаті потрапив під колеса автомобіля на вулиці Львівській. Його з тілесними ушкодженнями забрала швидка.

Обвинувачений визнав, що зберігав наркотики, але заперечив їх подальший збут. Як зазначив, почав вживати психотропи за півтора року до затримання. Куплену речовину пофасував, оскільки вона так краще зберігатиметься.

Читати ще: Мав при собі 140 закладок із наркотиками: у Луцьку судять 18-річного студента

З місця події вилучили накладну, мобільний телефон, зіп-пакет із кристалічною та порошкоподібною речовинами і 100 поліетиленових прозорих зіп-пакетиків.

На доводи обвинуваченого, що він не мав на меті збувати психотропи, суд не відреагував.

У підсумку Павла К. визнали винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 309 та ч.3 ст. 307 КК України. Йому призначили позбавлення волі на дев’ять років з конфіскацією всього майна.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Смерть москалям Показати IP 24 Червня 2024 01:44
Підстава мєнтів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus