USD 41.50 41.85
  • USD 41.50 41.85
  • EUR 41.60 41.85
  • PLN 10.50 10.70

Нардепу Дубінському обрали запобіжний захід: електронний браслет та особисті зобовʼязання

10 Серпня 2023 13:23
Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід для нардепа Олександра Дубінського, якого підозрюють у підробленні документів для виїзду за кордон.

Як пише Бабель, рішення суд ухвалив 10 серпня.

Також Дубінський має здати закордонний паспорт, не може виїздити за межі Київської області і має зʼявлятися на кожен виклик слідчого.

Запобіжний захід триває до 8 жовтня.

3 серпня Служба безпеки України провела обшуки в Олександра Дубінського, щоб перевірити законність його виїзду за кордон. Він виїхав з України нібито для супроводу батька на лікування до іноземного медзакладу. Однак його батько виїжджав за кордон і повертався звідти самостійно.

Сам Дубінський, перебуваючи за кордоном, підписував офіційні документи, що може вказувати на їхню підробку. У кінці липня Дубінський казав, що отримав дозвіл на виїзд для супроводу онкохворого батька.

Вже 9 серпня Дубінський отримав підозру, справу він назвав «політичною».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus