USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Нардепів просять повернутися в Україну, аби не пропустити засідання Ради

13 Лютого 2022 15:38
Офіс президента і керівництво парламенту просять усіх нардепів повернутися в країну якнайшвидше.

Про це повідомили Українській правді джерела в «Слузі народу».

12 лютого Офіс президента попросив усіх депутатів від партії «Слуга народу», які перебувають за кордоном, повернутися в країну до ночі 14 лютого.

За даними УП, станом на ранок за кордоном перебувало 37 нардепів, практично половина з яких – «слуги».

Ще у суботу стало відомо, що голова Верховної Ради Руслан Стефанчук висловився за безперервний режим роботи парламенту 24/7. Джерела видання підтвердили, що Стефанчук відмовляється підписувати нардепам будь-які відрядження за кордон – в тому числі на прийдешній тиждень.

Читати ще: Авіакомпанія SkyUp тимчасово припинила продаж квитків. Пояснили причину

Голова ВР окремо звернувся до всіх голів фракцій, щоб вони забезпечили максимальну явку народних обранців на засіданнях парламенту.

Більше того, керівники фракції СН звернулися до усіх депутатів з окремим проханням забезпечити максимальну явку вже з понеділка, 13 лютого. Ті, хто зараз за кордоном, повертаються до України, у тому числі, аби не потрапити під скасування рейсів та бути присутніми на засіданнях Ради.

Раніше спецслужби США оприлюднили термінове попередження союзникам НАТО про напад Росії на Україну, який, ймовірно, може статися найближчого середи, 16 лютого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Депутат Показати IP 13 Лютого 2022 16:30
Мій дім і сім'я закордоном. А ви, українці, там якось самі справитесь.
Лучанин Показати IP 13 Лютого 2022 17:02
То не депутати, то щурі, які тільки щось почули, зразу почали втікати. Дай Бог, щоб все було добре в Україні. І як ситуація стене краща, гнати їх з верховної ради. Війна в країні, а верховна рада не працює, відпочивають. Втомились від тяжкої роботи. НЕМА СЛІВ, ОДНІ МАТИ.
Анонім Показати IP 13 Лютого 2022 17:44
Поіменний список цього "бляд*тва" в студію!!! Це ж яким гівном потрібно бути, коли кругом все тільки накаляється, перебувати за кордоном із почесною місією "вивозу" чесно заробленого разом із сім'ями (щоб оберігали)
Ще один шлюга Показати IP 13 Лютого 2022 18:37
А я за кордоном. І тіпа хворий.
Анонім Показати IP 13 Лютого 2022 21:07
вЕОХОВНИЙ сказав -НА ШАШЛИКИ, ЗНАЧИТЬ НА ШАШЛИКИ.
Анонім Показати IP 13 Лютого 2022 21:45
Депутати,олігархи,бізнесмени - всі,хто ще не закордоном , майже всі звалюють тепер - всі як один "патріоти",всі як один з думкою про народ. Одна гниль керувала 30 років - результат - держава банкрут, землю якої роздирають на частини. Народ, який звик жити з постійним знеціненням своєї праці,тепер взагалі перебуває в шоці від жахливої перспективи, що тепер з неньки ще й зроблять поле бою, ніби колонії було замало.На це печально дивитися. Рай багатих створюється пеклом бідних.
Анонім Показати IP 14 Лютого 2022 08:34
Віділи вишиванку і за кордон.звідти кричати про патріотизм безпечніше.які можуть бути відрядження за кордоном ?і за державний кошт?
Анонім Показати IP 14 Лютого 2022 08:35
Я не хочу до НАТО такою ціною!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus