USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.32 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Нардепа Артема Дмитрука оголосили в міжнародний розшук

Сьогодні 13:27
Народного депутата Артема Дмитрука оголосили в міжнародний розшук.

Про це повідомило Державне бюро розслідувань, передає Бабель.

Його підозрюють у нападі на правоохоронця і ще одного чоловіка та в замаху на викрадення вогнепальної зброї.

За даними слідства, в Одесі Дмитрук разом зі ще кількома людьми напав на правоохоронця, завдав йому тілесних ушкоджень і намагався викрасти зброю. Його дії кваліфікували як умисне заподіяння групою людей працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням службових обов’язків та викрадення вогнепальної зброї групою людей.

Читати ще: Ексгенерала СБУ Наумова оголосили в міжнародний розшук

Також слідство встановило, що коли підозрюваний був у Києві, він під час суперечки з військовим ударив його кілька разів, зокрема по голові. У військового тілесні ушкодження середньої тяжкості. У цій ситуації дії Дмитрука кваліфікували як умисне заподіяння тілесного ушкодження середньої тяжкості та грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства з особливою зухвалістю.

Читати ще: Засновника Telegram Дурова звільнили під заставу і заборонили виїжджати з Франції

Державне бюро розслідувань з’ясовує, як нардеп виїхав з України. У медіа пишуть, що він пішки перетнув кордон з Молдовою, а потім перелетів до Рима.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus