USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Нардеп від «Слуги народу» потрапив у ДТП з вантажівкою

16 Листопада 2021 11:52
Народний депутат від «Слуги народу» Олексій Ковальов потрапив у ДТП неподалік від Києва. Його було госпіталізовано до Білоцерківської лікарні для надання медичної допомоги.

Про автоаварію повідомляє сам нардеп і поліція Київської області.

«15 листопада о 10:50 на автодорозі Київ-Одеса поблизу повороту на село Хлепче трапилось зіткнення між вантажним автомобілем MAN під керуванням 52-річного водія та автомобілем Mercedes-Benz під керуванням 32-річного чоловіка», – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що внаслідок автопригоди водій автомобіля Mercedes-Benz отримав численні тілесні ушкодження. Його було госпіталізовано до Білоцерківської лікарні для надання медичної допомоги.

Як повідомив сам нардеп у своєму Facebook, він перебував у тверезому стані під час ДТП. Ковальов додав, що про це свідчать тести, які він зробив за направленням ДБР, фахівці якого прибули на місце подій.

Нардеп зазначив, що наразі він почувається добре.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ABC Показати IP 16 Листопада 2021 15:25
Напевно, в телефон заліпав або обнюханий був. Бо як так можна було в зад вантажівці в'їхати, не розумію. Понавибирали на свою голову.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus