USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Нардеп від ОПЗЖ опублікував відео, де Лукашенко, Путін і Навальний хвалять Данилова і Баканова, а тролять Зеленського

31 Травня 2021 22:36
Народний депутат від партії «Опозиційна платформа – За життя» Ренат Кузьмін опублікував виступи Олександра Лукашенка, Володимира Путіна і Олексія Навального, в яких вони хвалять Олексія Данилова та Івана Баканова, а висміюють Зеленського.

Відео, зроблене за допомогою простої комп’ютерної програми, з’явилося в Фейсбуці Кузьміна 31 травня, повідомляє Страна.

«Як вам таке відео? Воно було зроблене за допомогою простенької комп’ютерної програми, доступної в мережі навіть дитині. А тепер уявіть той космічний рівень технологій відео- і фотомонтажу, якими користуються, наприклад, професійні кінематографісти! Дивно, що в Україні ще так багато наївних людей, котрі щиро вірять українській владі, яка звинувачує політичних опонентів в придуманих самою цією владою злочинах. Плівки Мельниченка, плівки Байдена, плівки Порошенка, а тепер ось ще й плівки Медведчука...» – написав нардеп.

Очевидно, він має на увазі аудіозаписи розмов із голосом Медведчука, які зараз рясно викладаються в мережу.

За його словами, саме «на таких гнилих доказах чиновники СБУ, ГПУ та РНБО всерйоз когось в чомусь звинувачують, вимагають арешту, закривають опозиційні телеканали і повідомляють з телеекранів про державну зраду».

«Що це: повна професійна непридатність великих начальників або фабрикація доказів для усунення політичних опонентів?» – задає риторичне питання Кузьмін.
Нагадаємо, кума Путіна Віктора Медведчука та його близького соратника Тараса Козака підозрюють у державній зраді. Підозра стосується замаху на розграбування національних ресурсів в українському Криму.

Підписала підозру генпрокурорка Ірина Венедіктова. Вона заявила, що слідство та прокурори мають достатньо підстав, аби змінити статус цих політиків зі свідків на підозрюваних.

Вручити підозру Медведчуку одразу ж не змогли: СБУ не знайшла політика за місцем проживання.

11 травня СБУ намагалася провести обшуки у будинку Медведчука.

До того ж силовики прийшли з обшуками в офіси ОПЗЖ та «Українського вибору».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Активіст Показати IP 1 Червня 2021 09:09
Прикольно
999 Показати IP 1 Червня 2021 10:06
Явно, що це фотошоп та гарно сконпанована підробка. А за копіюванням голосів Путіна та Лукашенка стоять інші люди. В нинішній же час знайдуться сотні схожив голосів, тільки заплати гроші. Мама рідна чи дружина не впізнає голос свого сина чи чоловіка!?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus