USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Нардеп Тищенко заявив про замах та підрив авто: у поліції розповіли подробиці

9 Квітня 2023 19:32
Народний депутат Микола Тищенко заявив про замах та підрив авто. За його словами, «лісова мафія» намагалася «прибрати» члена ТСК. Його ім’я нардеп не розкрив. За однією з версій, як сказав нардеп, зловмисники використали дрон.

Про це йдеться у зверненні Тищенка в соцмережі.

«У це велике свято у мене погана новина. Сьогодні вночі на одного з членів нашої тимчасово-слідчої комісії, політичного діяча, та на його родину було скоєно замах на життя, разом з цим спалено його автомобіль», – заявив Тищенко.

За словами Тищенка, існує версія про застосування дрона. Після вибуху вщент згоріла автівка, яку раніше застосовували для перевірок лісогосподарств.

«Думали, що відкупитись, як звикли, та це зупинить перевірки? Думали, що погрозами зможете зупинити роботу ТСК?

Ні, навіть не чекайте», – додав нардеп.

Він також нагадав про «погрози членам ТСК від лісової мафії».
У поліції Закарпаття не підтверджують і не спростовують заяву нардепа Миколи Тищенка про «замах та підрив автомобіля».

Як зазначила у коментарі ТСН речниця Національної поліції Закарпатської області Ганна Дан, загорілася автівка секретаря Ужгородської міської ради Арсена Мелкумяна.

«Сьогодні вночі, 9 квітня, сталося дійсно загоряння автівки секретаря міської ради Ужгорода Арсена Мелкумяна. У нас цей факт зафіксований. Ми здійснили усі необхідні першочергові слідчі дії, деякі наразі ще тривають. Всі ці відомості внесені до Єдиного державного реєстру досудових розслідувань з кваліфікацією частини, статті 194 – йдеться про умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу», – повідомили у поліції.

Ганна Дан додала, що поліція проводить експертизи та розслідує інцидент.

«Зараз будемо проводити всі необхідні експертизи та інші заходи для того, щоб встановити, де є правда. Наразі інформація про начебто замах не підтверджується і не спростовується, мусять бути проведені всі експертизи.

Люди не постраждали, там лише автомобіль загорівся», – пояснила вона.

Пізніше на заяву Тищенка відреагував журналіст Віталій Глагола.

Із посиланням на джерела в поліції, журналіст повідомив, що версія з дроном, про яку заявив Тищенко, слідчими не розглядається.

«Автівка стояла під камерою відеонагляду і прильотів по авто не зафіксовано», – додав Глагола.

За словами журналіста, секретар Ужгородської міськради Арсен Мелкумян, на якого нібито стався замах, пояснив поліції, що «можливо, причиною загорання стало коротке замикання електропроводки».

Нагадаємо, у Верховній Раді торік було створено тимчасову слідчу комісію (ТСК) з питань розслідування можливих фактів неефективної діяльності Державного агентства лісових ресурсів України. Очолив народний депутат тоді ще від «Слуги народу» Микола Тищенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
самовар Показати IP 9 Квітня 2023 21:18
коля коменданська година вночі треба спати а не розїжджати автівкою
Виборці Показати IP 9 Квітня 2023 22:10
Тищенка, після всього того, що він натворив, наговорив і став таким токсичним тепер не тільки його, але всю його велюрову братву, кумів, сватів до виборчої компанії виборці і на гарматний постріл не допустять !
не к лучанин до Виборці Показати IP 10 Квітня 2023 11:44
Він пройшов і далі пройде за списком тих самих слуг!!!
ABC до Виборці Показати IP 10 Квітня 2023 15:37
Проголосуєте, нікуди не дінетеся. Енштейн був правий - тупість людини безмежна. А коли цих людей 73% - то вже як в пісні "Разом нас багато, нас не подолати".
Were до ABC Показати IP 10 Квітня 2023 23:51
Що ти травиш) вибрана еліта довела гетьмана в рейтинг 1%, топове нікчемство)
Хз Показати IP 9 Квітня 2023 22:22
Дерибан лісу
Анонім Показати IP 10 Квітня 2023 22:51
Знову українці вибирають усіх але не своїх. Що мелкумян робить у владі українців?
Tetiana Показати IP 11 Квітня 2023 16:24
Тищенко Клоун!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus