USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Нардеп пропонує від 10 тисяч гривень за докази порушень виборчого законодавства

4 Січня 2019 16:24
Народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віталій Купрій пообіцяв винагороду у розмірі від 10 000 гривень всім, хто надасть конкретні докази порушення виборчого законодавства і готовий про це публічно заявити: задіяння до агітації адмінресурсу - чиновників і співробітників комунальних закладів, підкуп виборців тощо.

Про це політик повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

З його слів, на теперішній час Петро Порошенко вже розпочав масову фальсифікацію волевиявлення громадян. Корумповані мери Києва, Одеси, Дніпра, Харкова, а також багатьох інших населених пунктів щоб не потрапити у в‘язницю за розкрадання майна громад долучають до агітації за Порошенка своїх підлеглих. Майже повсюди до виборчого процесу долучаються голови держадміністрацій. А це, зі слів Купрія, є порушенням статті 64 Закону «Про вибори Президента України».

«Проте більш цинічною є спроба Порошенка підкупити виборця за 1 тисячу гривень. «Пєтіна тисяча» пропонується зараз масштабно по всій Україні. А це є злочином, передбаченим статтею 160 Кримінального Кодексу з мірою покарання до 7 років ув'язнення», - заявив Віталій Купрій.

Політик повідомив, що на підставі задокументованих фактів він направить заяви про злочин у нацполіцію, яка непідконтрольна Порошенку та добиватиметься, щоб проти порушників відкривались кримінальні справи, прослуховувались їхні телефони і встановлювались злочинні зв'язки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Реаліст Показати IP 4 Січня 2019 19:09
Видать, дурні гроші має. Чесно зароблені так не тринькають.
скептик Показати IP 4 Січня 2019 19:22
можете розпочинати , пане Купрій: https://www.volynnews.com/news/society/peredvyborchyy-tomos-tur-z-masovkoiu-zhurnalist-rozpoviv-tsil-vizytu/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus