USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Наразі «вагнерівці» не беруть участі у бойових діях в Україні, – Пентагон

14 Липня 2023 12:38
У Міністерстві оборони США відзначають припинення активності підрозділів «вагнерівців» на фронті в Україні та підтверджують факт прибуття американських касетних боєприпасів в Україну.

Про це сказав речник Пентагону бригадний генерал Патрик Райдер, якого цитує Голос Америки.

«На цьому етапі ми не бачимо, щоб сили «Вагнера» брали якусь значну участь у підтримці бойових операцій в Україні», – зазначив представник відомства.

Патрік Райдер також підтвердив, що в Україну вже доставлено касетні боєприпаси зі США. Чи почали ЗСУ вже використовувати їх, не уточнюється.

Нагадаємо, ватажок ПВК «Вагнер» Євгеній Пригожин 23 червня заявив, що по його найманцях вдарили російські військові, тому оголосив, що йде «зупинити» міністра оборони РФ Шойгу.

Хоча вдень 24 червня найманці ПВК «Вагнер» дісталися до Московської області, проте зупинили свій наступ в 200 км від Москви і Пригожин розвернув колону з військовою технікою. Це стало результатом переговорів між Олександром Лукашенком і Пригожиним. За домовленістю Пригожин мав вирушити у Білорусь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus