USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Направлення на ВЛК надсилатимуть через застосунок «Резерв+», – Міноборони

20 Травня 2024 22:14
Через мобільний застосунок «Резерв+» можна буде отримати направлення для проходження військово-лікарської комісії (ВЛК).

Про це в ефірі телемарафону «Єдині новини» розповіла заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Катерина Черногоренко, інформує Українська правда. Життя.

Вона зазначила, що команда розробників планує оновити функціонал ближчим часом.

«У плані щодо найближчих оновлень – можливість отримати направлення на ВЛК через застосунок, не відвідуючи територіальний центр комплектування та соціальної підтримки», – сказала Катерина Черногоренко.

Читати ще: Стало відомо, в якій області України найбільше ухилянтів

За її словами, більшість процесів будуть цифровими задля зручності користувачів.

«Я думаю, до кінця червня або початку липня ми вже будемо мати іншу революційну картину роботи ТЦК та ВЛК. Поки над цим працюємо. Анонсуємо пізніше», – додала заступниця міністра.

Що таке «Резерв+»?

Це мобільний застосунок для військовозобов’язаних, призовників та резервістів. Він доступний до завантаження на iOS та Android.

У ньому можна оновити військово-облікові дані та відновити доступ до інформації у реєстрі «Оберіг». Застосунок працює також за кордоном.

Читати ще: Повістки в Україні будуть розсилати поштою

Щоб скористатися послугами у «Резерв+», після завантаження необхідно авторизуватися через BankID або Дія.Підпис і вказати адресу проживання, номер телефону та електронну пошту.

Раніше повідомляли, що понад 415 тисяч громадян України оновили свої дані через мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов’язаних, призовників і резервістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
??? Показати IP 20 Травня 2024 21:17
Електронні повістки надсилатися не будуть (с)
Andrij Показати IP 21 Травня 2024 00:01
Будуть, будуть….

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus