USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Напередодні Дня молоді відзначили юних і активних волинян

9 Серпня 2023 21:29
12 серпня в Україні відзначатимуть День молоді. Тож напередодні свята вітали активну, талановиту та енергійну молодь Волині.

Зустріч відбулася 9 серпня головній адмінбудівлі краю, повідомили у Волинській ОВА.

За дорученням начальника обласної цивільної адміністрації Юрія Погуляйка волинську молодь привітав директор департаменту культури, молоді та спорту облдержадміністрації Олександр Хвіщук.

«Молодь – це не лише майбутнє, це наше сьогодення. Саме від вас уже сьогодні залежить те, чим буде жити наше рідне місто, територіальна громада, обласний центр, Волинь і Україна загалом вже завтра. Адже молодіжна політика та національно-патріотичне виховання – це основа сильної та незламної української нації. Ми разом створюємо той надійний тил для наших військових, які стали на захист держави. Це надзвичайно важливо. Дякую всім і кожному за пророблену роботу, не зупиняйтеся на досягнутому, втілюйте всі свої амбітні цілі. Сил вам та наснаги», – сказав Олександр Хвіщук.
Потому відбулося нагородження молоді Волині. Зокрема, подякою Міністерства молоді та спорту України за вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в Україні, національно-патріотичне виховання молоді, активну громадську діяльність, відданість справі та з нагоди Дня молоді були нагороджені головний спеціаліст відділу молодіжної політики та спорту управління з гуманітарних питань виконавчого комітету Володимирської міської ради Олена Диньковська та керівник творчих гуртків Маневицького центру творчості дітей та юнацтва Ольга Медведюк.

Читати ще: Мріє знятися у кіно: у Волинській ОДА відзначили 9-річного декламатора

Окрім того, подяками Волинської обласної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у реалізації державної молодіжної політики на території Волинської області та з нагоди відзначення Дня молоді нагороджено: завідувача сектору правового забезпечення – юрисконсульта Департаменту культури, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації Марину Корольову; голову громадської організації «Всеукраїнське об’єднання «Розбудова країни» Катерину Артимук; голову Волинського осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Федерація дебатів України» Христину Словік; члена молодіжної ради при Волинській обласній державній адміністрації та молодіжної ради при Луцькій районній раді Богдана Лебедя.

Разом із тим, грамоту Департаменту культури, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у реалізації державної молодіжної політики на території області та з нагоди відзначення Дня молоді отримали: заступниця голови Молодіжної ради при Підгайцівській сільській раді Софія Вербицька; директор комунальної установи «Ковельський молодіжний центр «Місто ідей» Аліна Данилюк; заступниця голови молодіжної ради Торчинської територіальної громади Софія Прус; голова громадської організації «Молодіжний центр «Креативний світ» Роман Дячок; викладач української мови та літератури Державного начального закладу «Нововолинський центр професійно-технічної освіти» Людмила Потурай; методист та керівник гуртків комунального закладу «Волинський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Волинської обласної ради» Ольга Стеценко; психолог комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Горохівської міської ради» Марина Сокол; проєктний менеджер в громадській організації «Молодіжний ресурсний центр Нові крила», голова молодіжної ради при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради Михайло Регещук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus