USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Намети відкликантів за непотрібністю у Луцьку відправили в зону АТО

25 Серпня 2017 10:22
Нарешті намети, в яких нібито з ініціативи лучан, а насправді в рамках профінансованої «Континіумом» акції «збирали» підписи за відкликання п'ятьох луцьких депутатів, принесуть користь.

Намети за їх непотрібністю у Луцьку нещодавно відправили до зони проведення АТО.

Про це йдеться на сторінці ініціаторів відкликання у Фейсбуці.

Як ідеться в повідомленні, ці намети зроблені з еластичного матеріалу, який не пропускає вологу, а старі рекламні банери та плакати бійці зможуть використати «для гідроізоляції своїх укріплень».

На сьогоднішній день волонтери вже доставили намети в район Світлодарської дуги, де вони будуть захищати від дощу 1-й батальйон 53-ї бригади, йдеться у дописі.

Як відомо, 21 серпня члени Луцької ТВК проголосували за постанову про припинення ініціативи за відкликання депутатів міської ради Сергія Були, Костянтина Петрочука, Аркадія Соломатіна, Євгенія Ткачука, Олександра Козлюка. Підставою для цього стали чисельні порушення процедури, «мертві душі» в списках тощо.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПОЛІЦІЯ НЕПРАВОМІРНО ПІДТВЕРДЖУВАЛА ПІДПИСИ ЗА «ВІДКЛИКАНТІВ»

Для голови Луцької ТВК Леоніда Будцева, який трактував закон на власний розсуд та допускав численні порушення, добиватимуться покарання.

Не виключено, що Будцев діяв за вказівкою того, хто фінансував відкликання – олігархічної групи «Континіум». Так, Будцев неодноразово приїжджав у ОДА, декілька разів його бачили в приймальній «Континіуму».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
67 Показати IP 25 Серпня 2017 10:42
На разі і відликантів не завадило б відправити в зону АТО слідом за їхніми наметами.
Дума Показати IP 26 Серпня 2017 00:41
На кінець на корисну справу використали намети, а не голову людям морочити.
Ого Показати IP 26 Серпня 2017 17:40
Чисто випадково в ініціативної групи виявилися дороговартісні намети і вони з легкістю віддають на схід. Чисто випадково зібрались люди і склалися грошима, не смішіть мої підкови.
Патріот Показати IP 27 Серпня 2017 10:13
На тобі небоже що нам не гоже

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus