USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.40 41.90
  • PLN 10.34 10.60

Намагався піти з життя: лучанин штрикнув себе в груди ножем. Медики його врятували

30 Січня 2024 09:48
Лучанин, якого вчора виявили з ножовим пораненням, намагався вкоротити собі віку.

Подія трапилася 29 січня ввечері в одній із квартир на проспекті Відродження. Самогубство намагався вчинити 56-річний чоловік, його знайшли з ножовим пораненням у душовій кабіні.

У пресслужбі ГУНП у Волинській області підтвердили інформацію та зазначили, що на лінію 102 надходило повідомлення про спробу самогубства. Медики надали чоловіку необхідну допомогу, наразі з ним усе гаразд. Відомості належним чином задокументовані.

Нагадаємо, медики швидкої, які прибули на місце виклику, виявили у душовій кабіні чоловіка, який був без свідомості. У постраждалого – проникаюче поранення грудної клітки в ділянці серця, різана рана ліктьового згину, геморагічний шок. Поряд знайшли ніж. Його відвезли у медичний заклад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus