USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Намагалися підсадити на наркотики поранених військових: на Львівщині викрили наркоторговців

24 Серпня 2023 13:09
Працівники ДБР викрили на Львівщині злочинну групу, яка виготовляла та розповсюджувала наркотики на сотні тисяч гривень. Зловмисники намагалися пропонувати психотропи навіть пораненим військовим, які проходять складне і болісне лікування.

Організував наркобізнес житель Львівщини спільно з чинним та колишнім військовослужбовцями. Вони налагодили збут психотропних речовин, зокрема амфетаміну, серед місцевого населення Червонограда. За місяць зловмисники збували до 7500 доз вартістю понад 600 тисяч гривень, інформують у ДБР.

Задля конспірації вони створили ветеранську громадську організацію. У її приміщені зберігали та фасували наркотичні засоби й психотропні речовини.
«Волонтери» навіть намагалися пропонувати та підсадити на свій товар поранених українських військових. Вони стверджували, що наркотики дозволять пом’якшити їхні страждання від болю.
Правоохоронці затримали організатора та спільника на спробі продажу партії амфетаміну вагою 115 грамів. Під час обшуку в приміщенні громадської організації виявлено пакети, в яких була розфасована психотропна речовина, готова для подальшого збуту пораненим військовослужбовцям та цивільному населенню.
Фігурантам повідомлено про підозру в незаконному виробництві та збуті наркотичних засобів в особливо великих розмірах, вчинених організованою групою (ч. 3 ст. 307 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
. Показати IP 24 Серпня 2023 13:33
В Ліпінах також торгують військовим, всі мовчать.
Вася до . Показати IP 25 Серпня 2023 08:05
Чому ти ще не катаєш заяву в прокуратуру, а анонімно коментуєш в інтернеті ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus