USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.70
  • PLN 10.40 10.60

Наловив риби на майже 100 тисяч гривень: на Волині затримали порушника

10 Липня 2024 22:09
Учора в передобідню пору співробітники сектору реагування патрульної поліції Відділу поліцейської діяльності № 1 (с. Стара Вижівка) Ковельського РУП спільно із головним державним інспектором відділу охорони водних біоресурсів «Рибоохоронний патруль» під патрулювання щодо дотримання природоохоронного законодавства біля річки Кизівка, між селами Лісняки та Нова Вижва, задокументували факт незаконного вилову риби 54-річним жителем села Смідин Ковельського району.

Про це повідомляє поліція Волині.

Правопорушник за допомогою забороненого рибного приладдя (кловня) здійснив незаконний вилов 32 щук. Сума збитків, завданих державі, становить близько 100 тисяч гривень.

Поліцейські все виявлене вилучили та передали на відповідальне зберігання.

Читати ще: Завдав збитків на понад 200 тис. грн: на Горохівщині затримали браконьєра

Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 249 (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або пробаційним наглядом на строк до трьох років, або обмеженням волі на той самий строк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus