USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Надії Савченко і її сестрі вручили підозри за підроблені COVID-сертифікати

29 Жовтня 2021 19:59
Колишній народній депутатці України Надії Савченко та її сестрі Вірі вручили підозру за використання підробленого COVID-сертифіката.

Про це написав у Facebook міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський, пише УНН.

«Надії Савченко та її сестрі Вірі щойно вручили підозру за використання підробленого COVID-сертифіката, з яким вони намагалися потрапити в Україну», – повідомив міністр.

Міністр нагадав, що по всій країні наразі працюють спеціальні мобільні групи, які перевіряють на справжність COVID-сертифікати та ПЛР-тести.

Прикордонники використовують спеціальне обладнання, яке виявляє такі фейкові документи. Лише упродовж цього тижня за фактами підроблення результатів ПЛР-тестів, сертифікатів про вакцинацію від COVID-19, розпочато 59 кримінальних проваджень, повідомив очільник МВС.

«Всі, хто задумується купити такі підроблені сертифікати, ПЛР-тести чи зробити їхню копію в спеціалізованих програмах – пам’ятайте, одне таке рішення залишить відбиток на всьому вашому майбутньому. Подумайте, скільки виникатиме проблем з роботодавцями, які бачитимуть, що ви раніше судимі? Вже не кажучи про інші труднощі, які можуть супроводжувати вас по життю через одне таке рішення», – наголосив Монастирський.

Читати також: «Де у вас туалет і покурить?» З'явилося відео Савченко у «Борисполі»

Нагадаємо, колишня народна обраниця Надія Савченко та її сестра Віра попалися на використанні підроблених COVID-сертифікатів.

Як повідомили в поліції Київської області, наразі розпочато кримінальне провадження.

Своєю чергою, Савченко запевняє, що не підробляла і не купувала COVID-сертифікат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2021 23:08
Добре мати безіменну сестру.
Лучанка Показати IP 31 Жовтня 2021 07:39
Доведіть, що підробні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus