USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.25 41.45
  • PLN 10.50 10.70

Над Маріуполем ЗСУ збили ворожий літак, що бомбардував місто

22 Березня 2022 19:11
Над Маріуполем українські захисники збили літак російських загарбників.

Про це в Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада.

«Сьогодні є і добрі новини! О 16:45 в районі басейну Нептун наші захисники збили один із літаків російських окупантів, який останні тижні знищував наше місто. Так буде з кожним ворогом! З кожним, хто зазіхнув на нашу свободу!» – йдеться у повідомленні.

Російські війська спричинили в Маріуполі гуманітарну катастрофу. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

За даними заступника командира полку «Азов», у Маріуполі бомби російських загарбників падають щодесять хвилин. Окрім танків і артилерії, місто обстрілюють російські десантні кораблі.

Командир полку «Азов» заявив, що у Маріуполі кількість жертв серед мирного населення зростає щоденно, і наразі становить більш як три тисяч людей.

Читати ще: У Маріуполі від зневоднення померла дитина: Зеленський – про гуманітарні коридори і життєво необхідну авіацію

Віцепрем’єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук поінформувала 21 березня, що з оточеного Маріуполя змогли виїхати 45 тисяч людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus