USD 41.05 41.37
  • USD 41.05 41.37
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.60

НАБУ повідомило сину Авакова про підозру та затримало на 72 години

31 Жовтня 2017 20:49
Трьом особам, які сьогодні, 31 жовтня, були затримані детективами Національного антикорупційного бюро України по "справи про рюкзаки", повідомлено про підозру.

Про це заявила прес-секретар НАБУ Світлана Оліфір, повідомляє Прямий.

У справі фігурують Олександр Аваков, колишній заступник голови МВС Сергій Чеботар, представник фірми-переможця тендеру з постачання рюкзаків Володимир Литвин.

"Вони є затриманими в порядку 208-ї статті КПК. Затримано на 72 години, протягом яких буде вирішуватися питання про обрання запобіжного заходу", - зазначила прес-секретар НАБУ.



При цьому Оліфір не підтвердила інформацію про те, що сина Авакова повинні доставити в суд.

"Що стосується припинення інформацію я вам сказала. Коли буде подано клопотання, буде визначено час і суд, в якому має відбутися засідання, ми повідомимо додатково. Поки такої інформації немає. Досудове розслідування триває. Детективи бюро під керівництвом прокурорів антикорупційної прокуратури продовжують розслідувати зазначені факти ", - повідомила Оліфір.

Також на сайті Gordon.ua опублікували відео з затримання Олександра Авакова.



Нагадаємо, 31 жовтня детективи Національного антикорупційного бюро провели обшуки у сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова – Олександра. Згодом Ілля Кива повідомив, що Олександа Авакова затримали співробітники НАБУ і планують доставити до суду. Обшуки проходили в межах провадження про ймовірну корупцію під час закупівлі наплічників Міністерством внутрішніх справ. Пізніше стало відомо, що затримали Сергія Чеботаря - колишнього заступника міністра внутрішніх справ Арсена Авакова
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus