USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Наближаються новорічні свята: як підготуватися і все встигнути*

23 Грудня 2021 15:40
Продуманий святковий декор і яскраві прикраси на новорічній ялинці створюють особливу чарівну атмосферу, завдяки якій хочеться вірити в дива та існування Діда Мороза. Пропонуємо кілька ідей для святкового оздоблення будинку: вам залишиться тільки втілити їх у життя.

Прикрашаємо оселю до Нового року: ідеї декорування приміщень

Якщо ви плануєте встановити зелену красуню в дитячій кімнаті, обов’язково придбайте прикраси з матеріалів, що не б’ються. Наприклад, деякі моделі дизайнерських іграшок Shishi виготовлені з картону, пінопласту, пластику і навіть бісеру – це ідеальне рішення для родин із дітьми та домашніми тваринами. В інтернет-магазині kidr.com.ua можна купити прикраси бренду за вигідними умовами чинної акційної пропозиції: 25% знижки на всі категорії товарів.
На думку експертів, найкращі кольори для створення новорічного інтер’єру 2021–2022 – це зелені, сріблясті, білі, червоні, золоті відтінки. Не бійтеся експериментувати: для прикраси стін або стелі поєднуйте святкові гірлянди з зірочками, сніжинками та іншими елементами декору.

Мандарини, кульки, свічки, ялинкові шишки, імбирне печиво – ідея для створення оригінальної новорічної композиції. Для прикраси зони святкового столу варто обрати підлогові композиції у високих вазах, додавши до них гілля ялинок або евкаліпту.

Обираємо подарунки за віком дитини: на що слід звернути увагу
Основна проблема для батьків і гостей – підібрати влучний подарунок дітям до трьох років. У цьому віці дитина починає активно вивчати фізичні властивості будь-яких предметів: вагу, колір, обсяг тощо.

Найкращі ідеї новорічних сюрпризів для дошкільнят:

- Якісні Hansa м’які іграшки – це найкращий подарунок для кмітливого малюка, адже вони виглядають як мініатюрні копії справжніх тваринок і мають відповідні сертифікати якості, тому повністю безпечні у користуванні.

- Дитячий набір інструментів. Такий сюрприз неодмінно сподобається хазяйновитим малюкам.

- Іграшковий посуд, аксесуари та одяг для ляльок. Нові речі для улюбленої ляльки ніколи не завадять.

- Конструктори та пазли. Такий подарунок допоможе розвинути дрібну моторику, креативність і просторове мислення. Ще один бонус – гратися можна великою компанією друзів або з батьками.

Christmas Sale в інтернет-магазині Kids Republic: заощаджуйте на вартості якісних подарунків

Скористайтеся можливістю до 26.12.2021 придбати чудові ялинкові прикраси та подарунки для всієї родини за вигідною ціною. Інтернет-магазин Kids Republic пропонує знижки до 25% на продукцію брендів New Classic Toys, Shishi, Nature Love Mere та багатьох інших. У разі придбання 2 одиниць дитячих смаколиків Nature Innovation або Good Gout, отримайте 3 одиницю у подарунок.

Бажаємо теплих і душевних новорічних свят у дружньому родинному колі та здійснення заповітних мрій!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus